E-Bikes

Een elektrische fiets is heel gemakkelijk met wind tegen, of als u niet bezweet aan wilt komen op uw werk. In ons assortiment zijn verschillende elektrische fietsen en ervaar het fietsen zelf eens. Er zitten nogal wat verschillen in de typen elektrische fietsen. Welke elektrische fiets past het best bij uw wensen en budget? Gazelle, Sparta, BSP, Oxfort en Qwic, Vogue vindt je bij ons in de winkel.

Fietsen

U kunt bij ons terecht voor normale fietsen, kinderfietsen, All Terrain Bikes en racefietsen, hybride stads- en sportieve fietsen en electrische fietsen. Merken Gazelle, Shimano, Cube, Cortina, Sensa, Vogue, Burgers, BSP, Alpine, Oxford zijn bij ons voorradig. Wij besteden de uiterste zorg aan het vinden van het juiste type en de juiste maat fiets, afgestemd op uw behoeften. U kunt een stukje fietsen, zodat u zelf kunt ervaren of een fiets bij u past. Wij kunnen meteen de fiets afstellen wat het beste voor u past .

Kinderfietsen

Mooie kinderfietsen voor alle leeftijden in vele kleuren, types en maten staan in onze winkel. U vindt bij ons kinderfietsen van verschillende merken en voor ieder wat wils. We hebben ook allerlei leuke accessoires om de fiets extra mooi te maken: vlaggetjes, fietsmandjes, kilometertellers, noem maar op. En voor de veiligheid kun je bij Mado Bike Center terecht voor een flitsende kinderhelm.

ATB

Om eens lekker los te gaan in de bossen heb je uiteraard een goede fiets nodig. Een stevige en robuuste mountainbike of een geveerde mountainbike met schijfremmen en semi road banden? Mado Bike Center heeft het in huis en kan u adviseren. Kom rustig langs en maak een test rit op een ATB mountainbike! U kunt bij ons terecht voor ATB's en Hybrides van bekende merken Cube, Merida, Ridley, Sensa .

Racefietsen

De fietssport heeft een speciale plek in het hart van Mado Bike Center. De eigenaar is amateurwielrenner geweest en verschillende medewerkers zijn ook goede amateurfietsers. We weten dus waar we over praten! Bij ons kunt u terecht voor goede racefietsen van bekende merken Cube, Merida, Sensa, Ridley.

OPENINGSTIJDEN MADO BIKE CENTER
Maandag 09.00-20.00 uur KOOPAVOND!
Dinsdag gesloten
Woensdag 09.00-18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur