Onderdelen

Bij Mado Bike Center ligt een heel assortiment onderdelen op voorraad voor u klaar. Reparatie- en onderhoudsmaterialen, fietsbanden, wielen, allerhande fietsmaterialen zoals trappers, verlichting, snelbinders, kettingen, tandwielen,enz. U vraagt het en wij hebben het. Onderdelen van o.a. Shimano, Aim, Cyclon en Simson zijn bij ons te verkrijgen.

Accessoires

Mado Bikecenter heeft een zeer uitgebreide range aan fietsaccessoires. Denk hierbij aan:

Fietstassen (FastRider).
Kinderzitjes in verschillende prints met bijpassende windschermen.
Allerhande fietsmaterialen: trappers, verlichting, snelbinders,enz.
Fietssloten voor iedere fiets.
Reparatie- en onderhoudsmaterialen (AIM, Cyclon en Simson).
Fietsbanden.
Handschoenen.
Zadels (AIM, Sell Italia en Shimano).
Fietshelmen (Bell, Alpina en Giro).
Kleding (Shimano, Milreno, Nortwave, Pearl Izumi en Craft).

Schoenen

Wanneer u op zoek bent naar goede fietsschoenen voor verschillende omstandigheden bent u bij Mado Bike Center aan het juiste adres. De fietsschoenen in het assortiment zijn van goede kwaliteit en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn verschillende varianten t.w. de race fietsschoenen, de mountainbike fietsschoenen en de spinningschoenen. Bekende merken bij ons zijn Shimano en Nortwave.

Mado Bike Center geeft u hierover de juiste informatie

Kleding

Kleding heeft een belangrijke functie bij het fietsen. Wisselende weersomstandigheden zorgen ervoor dat je graag goed voorbereid op pad gaat. In ons assortiment is volop keuze met verschillende mogelijkheden o.a. regenkleding, shirts, onderkleding, fietsbroeken, moderne brillen, handschoenen, overschoenen, sokken, enz. Bekende merken bij ons zijn Shimano, Milreno, Nortwave, Pearl Izumi en Craft.

Helmen

De fietshelm is niet meer weg te denken als accessoire voor bij het wielrennen, mountainbiken en dagelijks gebruik. Voor de veiligheidheid is het beter om een goede fietshelm te dragen en tegenwoordig zijn er ongekend veel uitvoeringen, kleuren en types. In de laatste jaren zijn de fietshelmen sterk verbeterd en dit zorgt voor een goede draagcomfort en gebruiksgemak.

In de sportwereld is het dragen van fietshelmen bij veel wedstrijden tegenwoordig verplicht. De belangrijkste merken fietshelmen in ons uitgebreide assortiment zijn o.a. Giro, Alpina en Bell. Ze zijn ook zeer aantrekkelijk geprijsd , het assortiment omvat o.a. race-en atb-helmen, freeride-helmen en zelfs speciale kinderhelmen.

OPENINGSTIJDEN MADO BIKE CENTER
Maandag 09.00-20.00 uur KOOPAVOND!
Dinsdag gesloten
Woensdag 09.00-18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur